De mooiste aquarium screensavers voor op je PC

Leuk overzicht van verschillende aquarium screensavers. De screensavers zijn verdeeld in gratis screensavers én betaalde screensavers.
Het verschil tussen een gratis screensaver en betaalde screensavers is erg groot, ben je echt op zoek naar één op en top aquarium screensaver, scrol dan gelijk even naar beneden.
Ken je een mooie screensaver, die nog niet staat vermeld.  Laat het ons weten.

Gratis Aquarium Screensavers

– Daniel’s Aquarium Screensaver
Leuke gratis aquarium screensaver. Vissen die door je beeldscherm zwemmen. Simpel, maar voldoet wel aan alle wensen. Complimenten aan Daniel!
Complete versie downloaden

Daniel's Aquarium Screensaver

– Dream Aquarium 3D Screensaver
Redelijk acceptabele aquarium screensaver in het gratis segment. Is niet alles, maar de animaties zijn vrij aardig en de achtergrondmuziek van de screensaver is ook niet storend.
Complete versie downloaden

Dream Aquarium 3D Screensaver

– Aquarium Screensaver
Tja, een screensaver staat meestal aan als je al enige tijd niet op je PC hebt gewerkt. En dat is in dit geval maar goed ook, want de vissen zijn niet zo heel mooi geanimeerd in deze screensaver. Anderzijds is het geluid wel weer mooi,
Kortom: Downloaden, ogen sluiten en lekker luisteren. (Geen foto beschikbaar).
Complete versie downloaden

Betaalde Aquarium Screensavers

– Dream Aquarium Screensaver
Mooie screensaver. Demo gratis enkele dagen te gebruiken met gelimiteerde instellingen. De kosten voor de volledige versie van deze zeer populaire aquarium screensaver zijn $19.95.
Bij de volledige versie kun je o.a.  zelf aangeven welke vissoorten je in je aquarium wilt hebben zwemmen, én kun je een eigen foto uploaden die wordt gebruikt als achtergrond van het aquarium. Ook leuk is de optie dat je de vissen eten kan geven.
Gratis demo downloaden

Dream Aquarium Screensaver

– 3D Fish School Screensaver
Goede screensaver met veel opties voor de gebruikers. Stel zelf het aantal vissen, de vissoorten en het aantal luchtbelletjes in. Kortom, ontwerp je compleet eigen aquarium … euh, ik bedoel screensaver.
Mooi scherm met alle opties (zie foto: 3D fish school instellingen). Aanrader! Gratis demo, met later optie op koop. Kosten? $19.95
Gratis demo downloaden

3D Fish School Screensaver

3D Fish School Screensaver Instellingen

– Sim Aquarium Screensaver
Mooie screensaver voor liefhebbers van het zeewater aquarium. Op deze screensaver kun je veel mooie koralen vinden (zie foto). Maar ook de vissen zijn qua gedrag en bewegingen erg mooi ontworpen. Tot slot is de meebewegende camera een leuke toevoeging. Alsof je zelf duikt in een groot aquarium.
Diverse uitbreidingsparkketen om je demo om te zetten in een complete versie. In de demo versie heb je de beschikking over een beperkt aantal vissen.
Gratis demo downloaden

Sim Aquarium Screensaver

– Marine Aquarium Screensaver
Opnieuw een mooie Aquarium screensaver, waarvan de demo een uitgeklede versie is van de complete screensaver. Kies uit verschillende vissen, aquariumtanks en muziek. Lekker rustgevend om tijdens werk even rustig naar te kijken en je gedachte op nul te zetten. Kosten: $19.95
Demo downloaden.

Marine Aquarium Screensaver

Tot hier het overzicht van aquarium screensavers. Wij willen u nogmaals aanraden om een keuze te maken voor een betaalde screensaver voor het mooiste resultaat.
Kent u meer screensavers, die het vermelden waard zijn? Stuur dan een berichtje..

Share and Enjoy:
  • Hyves
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Geef Feedback